Οι τρόποι πληρωμής με τους οποίους μπορείτε να πραγματοποιήσετε τις αγορές σας στο κατάστημά μας είναι οι εξής:

1. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Μετά την ολοκλήρωση της πληρωμής, παρακαλούμε να στείλετε το αποδεικτικό της κατάθεσης στο info@magikoravdi.gr.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε.

 Όνομα κατόχου λογαριασμού : Καλουσίδου Ελένη 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ               5255 1051 85291
ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ IBAN   GR21 0172 2550 0052 5510 5185 291
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ                 373 0069 7952       
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ IBAN  GR91 0110 3730 0000 3730 0697 952    

 Η κατάθεση πρέπει να γίνει ονομαστικά και να αποσταλεί αποδεικτικό με e-mail στο info@magikoravdi.gr. Εφόσον παραληφθεί, η παραγγελία σας ελευθερώνεται για άμεση αποστολή, με τον τρόπο που έχετε επιλέξει.

Τα επιπλέον έξοδα που μπορεί να προκύπτουν επιβαρύνουν τον πελάτη.

2. Πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα δέχεται τις πιστωτικές κάρτες και τις χρεωστικές κάρτες  Visa και Mastercard όλων των τραπεζών. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα (online ασφαλείας 3D secure της Τράπεζας Πειραιώς) τα οποία εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον συναλλαγών . Δε γίνονται δεκτές οι εξής κάρτες: American Express, Άυλες κάρτες VCV/BSA  Mastercard, ορισμένες κάρτες εξωτερικού.

Στη (secure) φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης). 

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Η παραγγελία σας θα είναι έτοιμη για αποστολή μετά από την ολοκλήρωση και εμφάνιση στο λογαριασμό της εταιρίας του ποσού που έχει γίνει η κατάθεση (1 με 2 εργάσιμες).

3. Pay Pal

Μπορείτε να πληρώσετε τις παραγγελίες σας μέσω της διαδικτυακής υπηρεσίας πληρωμών PayPal, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το κατάστημα. Υπάρχουν έξτρα χρεώσεις τραπεζικών εξόδων.

Αν είστε ήδη πελάτης του PayPal, μπορείτε να συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και να επιβεβαιώσετε την πληρωμή. Όλοι όσοι διαθέτουν έναν τραπεζικό λογαριασμό ή μια πιστωτική κάρτα μπορούν να πληρώσουν μέσω PayPal, με τους εξής τρόπους: «γεμίστε» τον  PayPal λογαριασμό σας μέσω τραπεζικής μεταφοράς ή χρησιμοποιείστε την πιστωτική σας κάρτα. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη διαδικτυακή υπηρεσία πληρωμών PayPal θα βρείτε στη διεύθυνση: www.paypal.com

4. Παραλαβή από το κατάστημα

Μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελίας σας κατόπιν συνεννόησης από το κατάστημα μας στην Κατερίνη, Κ. Βάρναλη 10 (πεζόδρομος).

5. Παραγγελίες από το εξωτερικό

Οι παραγγελίες από το εξωτερικό διευθετούνται κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης με το κατάστημα. Έχετε την δυνατότητα να πληρώσετε το κόστος της παραγγελίας σας μαζί με τα έξοδα αποστολής κάνοντας έμβασμα σε έναν από τους τραπεζικούς λογαριασμούς που αναφέρονται παραπάνω. Σε αυτήν την περίπτωση επιβαρύνεστε εξ ολοκλήρου τα τραπεζικά έξοδα.